TEKTO HELLAS
Αειφόρα προϊόντα & ολοκληρωμένα συστήματα
ενεργειακής αναβάθμισης κτιρίων
Είμαστε μια αμιγώς Ελληνική εταιρεία παραγωγής προηγμένων μονωτικών υλικών με έδρα την Θεσσαλονίκη
και με μια ιστορία μεγαλύτερη των 35 χρόνων στον κλάδο της μόνωσης.
Στις εγκαταστάσεις μας στην Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης παράγουμε υψηλής ποιότητας αειφόρα θερμομονωτικά κονιαμάτα Bound EPS που προορίζονται για την ενεργειακή αναβάθμηση των κτηριακών κατασκευών χωρίς όμως να παραμελούμε τομείς όπως η ανακαίνηση και η αφύγρανση των κτηρίων που υποφέρουν απο ανοδικές υγρασίες, τομείς όπως η ασφάλεια των κατασκευών με την ακαυστότητα των υλικών μας και τομείς όπως η ποιότητα του παθητικού αερισμού των κτηρίων με την
υψηλή διαπνοή που τα συστήματα αυτά προσφέρουν.
01.
Politerm blu
Politerm blu - Υπέρ-ελαφρά αδρανή EPS για παρασκευή θερμομονωτικών κονιαμάτων BEPS
Υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N), προ-αναμεμιγμένα με ειδικά πρόσθετα, που προορίζονται για την παρασκευή ελαφρών θερμομονωτικών κονιαμάτων Bound EPS (BEPS). Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. Διατίθεται και για χρήση σε βαρέλες σκυροδέματος. 
02.
Poliplus
Poliplus - Έτοιμα θερμομονωτικά κονιάματα BEPS
Έτοιμα θερμομονωτικά κονιάματα Bound EPS αποτελούμενα από υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N) με ειδικά πρόσθετα και τσιμέντο σε διάφορες πυκνότητες που προορίζονται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.
03.
Tektoterm
Tektoterm - Έτοιμα θερμομονωτικά επιχρίσματα
Έτοιμα θερμομονωτικά επιχρίσματα αποτελούμενα από υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N) με ειδικά πρόσθετα και υδραυλικά συνδετικά. Ειδικά σχεδιασμένα για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών κατασκευών συνδυάζοντας επίχριση & θερμομόνωση.
04.
Protherm Light
Protherm Light - Έτοιμος σοβάς παθητικής πυροπροστασίας
Έτοιμο θερμομονωτικό επίχρισμα παθητικής πυροπροστασίας αποτελούμενο από υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N) με ειδικά πρόσθετα και επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά. Ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία μεταλλικών, σύμμεικτων κατασκευών και επιφανειών σκυροδέματος από την επίδραση της φωτιάς.
05.
Politerm Wall
Politerm Wall - Υπέρ-ελαφρά θερμομονωτικά αδρανή σφαιριδίων διογκωμένης πολυστερίνης
Υπέρ-ελαφρά θερμομονωτικά αδρανή σφαιριδίων διογκωμένης πολυστερίνης ειδικά σχεδιασμένα για ξηρή εμφύσηση εντός δικέλυφης τοιχοποιίας και σε κοιλότητες
08.
Stopaq
Αυτοεπουλώμενα αντιδιαβρωτικά συστήματα
Οικολογικά αυτοεπουλώμενα αντιδιαβρωτικά & σφραγιστικά αγωγών φυσικού αερίου, σωλήνων νερού, πετρελαιοειδών κλπ.
09.
Ecap
Ecap - Προ-κατασκευασμένη θερμομονωτική πλάκα θερμοπρόσοψης κτιρίων
Προ-κατασκευασμένη θερμομονωτική πλάκα θερμοπρόσοψης κτιρίων με στρώση εξομαλυντικής κονίας και οπλισμό από υαλόπλεγμα. Είναι ειδικά σχεδιασμένη με προκαθορισμένες αλληλεπικαλύψεις και οπές για την στερέωση των βυσμάτων. Το Ecap ενδείκνυται για την εξωτερική ή/και εσωτερική θερμομόνωση νέων, υφιστάμενων ή προκατασκευασμένων κτιρίων με σημαντική μείωση του χρόνου εφαρμογής έως και 60% σε σύγκριση με τις παραδοσιακές μεθόδους θερμομόνωσης. 
10.
Υδρορροές αλουμινίου
Οι συνεχόμενες υδρορροές αλουμινίου DAL'ALU παράγονται σε ακριβείς διαστάσεις από μηχάνημα διαμόρφωσης profile εγκατεστημένο σε αυτοκινούμενο φορτηγό εργαστήριο. Οι υδρορροές DAL’ALU διατίθενται σε πολλούς χρωματισμούς και τοποθετούνται από εξειδικευμένο συνεργείο για την συλλογή των βρόχινων νερών σε παλαιές και νέες κατασκευές.
Χάρη σ’ αυτή την καινοτομία εξασφαλίζεται τέλεια συναρμολόγηση, υψηλή ανθεκτικότητα και εγγυημένη λειτουργία για πάρα πολλά χρόνια.
Οι υδρορροές DAL'ALU έχουν άριστο αρχιτεκτονικό αποτέλεσμα στις προσόψεις των κατασκευών και προσδίδουν υψηλή προστιθέμενη αξία στα κτήρια. 
11.
Βιοκλιματικές κατοικίες
Tekto Flex House System
Η Τekto προσφέρει ένα ολοκληρωμένο & πιστοποιημένο σύστημα δόμησης μεταλλικών κτηρίων το Tekto Flex House System.
Το Tekto Flex House System είναι μια νέα τεχνολογία δόμησης, που προορίζεται για κατασκευές πολυώροφων κτηρίων: ξενοδοχεία, κτήρια γραφείων, νοσοκομεία, σχολεία, εμπορικά κτήρια, αποθήκες, εργοστάσια, κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυτελής κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, υψηλών η πολύ υψηλών κτηρίων κλπ.
To Tekto Flex House System είναι ένας συνδυασμός σύμμικτης κατασκευής που αποτελείται από έναν μανδύα μιας χρήσης που χρησιμοποιείται ως “παραμένων ξηλότυπος” για την κατασκευή των περιμετρικών και εσωτερικών διαχωριστικών τοίχων, και χύτευση με ελαφρύ θερμομονωτικό κονίαμα μέσω μιας καινοτόμου συναρμολογούμενης διαδικασίας.
Πρόσφατα έργα
Ολοκληρωμένες & αποτελεσματικές λύσεις με προϊόντα αιχμής στα δυσκολότερα τεχνικά προβλήματα μόνωσης
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στα δυσκολότερα τεχνικά προβλήματα μόνωσης σε ταράτσες, τοίχους, υπόγεια, βεράντες, σκεπές, πισίνες, δεξαμενές κλπ.
Βασική μας στόχευση είναι η βέλτιστη ποιότητα και η αξιοπιστία των λύσεων που προσφέρουμε για εφαρμογές σύγχρονης δόμησης, ανακαίνισης, προληπτικής προστασίας και βελτίωσης των δομικών κατασκευών.
Η εταιρία μας παράγει και εφαρμόζει πρωτοποριακά συστήματα μόνωσης και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο  EN ISO 9001:2015 από τον φορέα πιστοποίησης DQS.  
Νέα
George Architektonidis

Μέσα απο δεκαετίες σκληρής δουλειάς & αυστηρής αξιολόγησης υλικών και μεθόδων, σας προσφέρουμε ολοκληρωμένα μονολιθικά συστήματα μόνωσης!

George Architektonidis
CEO
Anastasia Architektonidou
Με υπευθυνότητα πασχίζουμε καθημερινά να κρατήσουμε ψηλά τις ανθρώπινες και επαγγελματικές  αξίες μας...
Anastasia Architektonidou
Vice president (VP)
Stavros Architektonidis
Οικοδομούμε το μέλλον με καινοτομία με σεβασμό στις γενιές που θα ακολουθήσουν...
Stavros Architektonidis
General Manager - Business Administration (BA)
Theodore Architektonidis
Εξελίσουμε & παράγουμε καινοτόμα αειφόρα προϊόντα κορυφαίας ποιότητας με τις αυστηρότερες προδιαγραφές!
Theodore Architektonidis
Production & Quality Manager - Chemical engineer (Ch.eng)

Επικοινωνήστε μαζί μας