Αναζήτηση
 
 
 
 
Αρχική arrow Εταιρία arrow Εταιρική παρουσίαση

Εταιρική παρουσίαση Εκτύπωση
 

Η ΤΕΚΤΟ αποτελεί μια σύγχρονη και αναπτυσσόμενη εταιρία παραγωγής προηγμένων μονωτικών υλικών βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και αειφόρου δόμησης.

Ιδρύθηκε το 1982 στη Θεσσαλονίκη από τον τωρινό της πρόεδρο και διευθύνων σύμβουλο
κ. Αρχιτεκτονίδη Γεώργιο με κύριες ασχολίες της την εφαρμογή και εμπορία μονωτικών και δομικών χημικών. Παρά το γεγονός ότι εκείνα τα χρόνια ο κλάδος της μόνωσης βρισκόταν σε μια εμβρυακή κατάσταση, που απέχει πολύ από τα σημερινά δεδομένα, η εταιρία γνώρισε μια πρωτοφανή ανάπτυξη μέσα στα χρόνια εδραιώνοντας την ως μια από τις σημαντικότερες εταιρίες του κλάδου.

Σήμερα, η ΤΕΚΤΟ με τη μορφή ανώνυμης εταιρίας πλέον, με μια σύγχρονη μονάδα και με άρτιο επιστημονικό προσωπικό είναι η πρωτοπόρος εταιρία παραγωγής θερμομονωτικών ελαφροσκυροδεμάτων (Poliplus-Politerm) καθώς και θερμομονωτικών επιχρισμάτων (Tektoterm) και επιχρισμάτων παθητικής πυροπροστασίας (Protherm Light) καλύπτοντας έτσι αξιόπιστα τις πάγιες κατασκευαστικές ανάγκες και παρέχοντας τεχνολογικές λύσεις βιοκλιματικής αρχιτεκτονικής και αειφόρου δόμησης στα υπαρκτά προβλήματα της κατασκευαστικής πρακτικής

Με έδρα τη Θεσσαλονίκη και ένα πυκνό δίκτυο αντιπροσώπων, τα προϊόντα της ΤΕΚΤΟ ανευρίσκονται σε κάθε γωνιά του Ελλαδικού χώρου καθώς επίσης και των Βαλκανίων, μιας και η εταιρία παρουσιάζει εξαγωγική δραστηριότητα στη Σερβία, το Μαυροβούνιο, την Αλβανία και το know-how της μονάδας παραγωγής της έχει μεταφερθεί και στην Κύπρο.