TEKTO HELLAS
Προηγμένη αειφόρα τεχνολογία υλικών
θερμομόνωσης, ανακαίνισης, αφύγρανσης, πυροπροστασίας

 
Γνωρίζουμε από κάθε άποψη τι σημαίνει θερμοϋγρομόνωση.
Από το 1978 μελετάμε, σχεδιάζουμε και πραγματοποιούμε κάθε είδους μόνωση.
Η ιστορία μας, είναι μια διαδρομή σχεδόν μισού αιώνα, η οποία μας οδήγησε σε συνεργασίες εκτός Ελλάδος, σε περισσότερες από 20 χώρες του κόσμου.
Η έρευνα, η εμπειρία, η ποιότητα και η εξυπηρέτηση των πελατών μας, είναι οι αξίες που μας συνοδεύουν πάντα, στο συνεχές και συναρπαστικό ταξίδι στον κόσμο της μόνωσης.
Καινοτομήσαμε παγκοσμίως, παράγοντας αειφόρα θερμομονωτικά κονιάματα BEPS (Bound EPS), που προορίζονται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.
Τα προϊόντα μας πληρούν όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας και συμμορφώνονται με τα πλέον πρόσφατα Ευρωπαϊκά πρότυπα. Όλα μας τα προϊόντα ελέγχονται και πιστοποιούνται από τον κοινοποιημένο φορέα πιστοποίησης GSH Γερμανίας. Σ' εμάς θα βρείτε ολοκληρωμένες λύσεις θερμοϋγρομόνωσης που αναπτύξαμε εδώ και 30 χρόνια.
Πάνω από 3.000.000sqm εφαρμόστηκαν με επιτυχία, σε ταράτσες δάπεδα & τοίχους. Και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, επειδή έχουμε και την γνώση και την εμπειρία.
Έργο με το έργο, χρόνο με το χρόνο, μαζί χτίζουμε το μέλλον…
01.
Politerm blu
Politerm blu - Υπέρ-ελαφρά αδρανή EPS για παρασκευή θερμομονωτικών κονιαμάτων BEPS
Υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N), προ-αναμεμιγμένα με ειδικά πρόσθετα, που προορίζονται για την παρασκευή ελαφρών θερμομονωτικών κονιαμάτων Bound EPS (BEPS). Ειδικά σχεδιασμένο προϊόν για ενεργειακή αναβάθμιση κτιρίων. Διατίθεται και για χρήση σε βαρέλες σκυροδέματος. 
Τα προϊόντα Politerm είναι πιστοποιημένα από τον Ευρωπαϊκό κοινοποιημένο φορέα GSH Γερμανίας.
02.
Poliplus
Poliplus - Έτοιμα θερμομονωτικά κονιάματα BEPS
Έτοιμα θερμομονωτικά κονιάματα Bound EPS αποτελούμενα από υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N) με ειδικά πρόσθετα και τσιμέντο σε διάφορες πυκνότητες που προορίζονται για την ενεργειακή αναβάθμιση των κτιρίων.
Τα προϊόντα Poliplus είναι πιστοποιημένα από τον Ευρωπαϊκό κοινοποιημένο φορέα GSH Γερμανίας.
03.
Tektoterm
Tektoterm - Έτοιμα θερμομονωτικά επιχρίσματα
Έτοιμα θερμομονωτικά επιχρίσματα αποτελούμενα από υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N) με ειδικά πρόσθετα και υδραυλικά συνδετικά. Ειδικά σχεδιασμένα για ενεργειακή αναβάθμιση των κτιριακών κατασκευών συνδυάζοντας επίχριση & θερμομόνωση.
Τα προϊόντα Tektoterm είναι πιστοποημένα σύμφωνα με το ΕΛΟΤ ΕΝ 998-1.
04.
Protherm Light
Protherm Light - Έτοιμος σοβάς παθητικής πυροπροστασίας
Έτοιμο θερμομονωτικό επίχρισμα παθητικής πυροπροστασίας αποτελούμενο από υπέρ-ελαφρά σφαιρίδια παρθένας διογκωμένης πολυστερίνης EPS (N) με ειδικά πρόσθετα και επιλεγμένα υδραυλικά συνδετικά. Ειδικά σχεδιασμένο για την προστασία μεταλλικών, σύμμεικτων κατασκευών και επιφανειών σκυροδέματος από την επίδραση της φωτιάς.
Τo Protherm Light είναι πιστοποιημένο με ΕΤΑ 18/1111 ΗΜ/ΝΙΑ 29/01/2019 που εκδόθηκε από εγκεκριμένα εργαστήρια ΕΟΤΑ για εφαρμογές πυροπροστασίας
05.
Στεγανοποίηση
07.
Stopaq
Αυτοεπουλώμενα αντιδιαβρωτικά συστήματα για αγωγούς φυσικού αερίου, πετρελαϊκών προϊόντων
Οικολογικά αυτοεπουλώμενα αντιδιαβρωτικά & σφραγιστικά αγωγών φυσικού αερίου, σωλήνων νερού, πετρελαιοειδών κλπ.
08.
Polyken
Αντιδιαβρωτικές PE ταινίες ψυχρής εφαρμογής για αγωγούς φυσικού αερίου, πετρελαϊκών προϊόντων
Η σειρά των ταινιών POLYKEN μπορούν να εφαρμοστούν είτε στο εργοστάσιο είτε στο πεδίο. Τα συστήματα ταινιών POLYKEN ανταποκρίνονται στα καθιερωμένα παγκόσμια πρότυπα. Για περισσότερο από 60 χρόνια, τα συστήματα POLYKEN έχουν χρησιμοποιηθεί για την προστασία των αγωγών από τη διάβρωση, κάτω από διαφορετικές συνθήκες λειτουργίας και σε διαφορετικά περιβάλλοντα στον πλανήτη.
 
09.
Easy Qote
Είναι τόσο απλό! 1,2,3. Μια σειρά προϊόντων που περιλαμβάνει ιξωδοελαστικές ταινίες και υγρά ελαστομερή top coat.
Το Easy-Qote VE Basecoat είναι ένα μοναδικό πρϊόν κρύας εφαρμογής, χωρίς σταυροειδείς δεσμούς (non-crosslinking) μη κρυσταλλικό περιτυλίγμα (non-crystalline) με εξαιρετική πρόσφυση σε σιδηρούχα και μη σιδηρούχα υποστρώματα και επικαλυμμένα υποστρώματα. Το Easy-Qote VE Basecoat μπορεί να επικαλυφθεί με διάφορα topcoats.
10.
Covalence
Η γνήσια θερμοσυστελλόμενη τεχνολογία που εφεύραμε από το 1957!
Η σειρά προϊόντων αποτελείται από μια σειρά από θερμοσυστελλόμενων χιτώνιων 2 και 3 στρωμάτων για εφαρμογές που περιλαμβάνουν πρόληψη διάβρωσης αρμών αγωγού, μηχανική προστασία και στεγανοποίηση αγωγών τηλεθέρμανσης και τηλεψύξης.
11.
Monti Power
Τεχνολογίες προετοιμασίας επιφάνειας
Καινοτόμες λύσεις προετοιμασίας μεταλλικών επιφανειών επιπέδου αμμοβολής, χωρίς χρήση άμμου. Ανακαλύψτε την δύναμη των εξειδικευμένων εργαλείων μας. Για αγωγούς πετρελαίων και αερίου, εγκαταστάσεις Oil & Gas, αιολικά πάρκα, αυτοκίνητα και γενικά οπουδήποτε απαιτείται λεπτομερής προετοιμασία επιφάνειας.
Οι καλύτερες μονώσεις και τα καλύτερα σφραγιστικά αξίζουν και την καλύτερη προετοιμασία επιφάνειας.
12.
Βιοκλιματικές κατοικίες
Tekto Flex House System
Η Τekto προσφέρει ένα ολοκληρωμένο & πιστοποιημένο σύστημα δόμησης μεταλλικών κτηρίων το Tekto Flex House System.
Το Tekto Flex House System είναι μια νέα τεχνολογία δόμησης, που προορίζεται για κατασκευές πολυώροφων κτηρίων: ξενοδοχεία, κτήρια γραφείων, νοσοκομεία, σχολεία, εμπορικά κτήρια, αποθήκες, εργοστάσια, κατοικίες, συγκροτήματα κατοικιών, πολυτελής κατοικίες, εξοχικές κατοικίες, υψηλών η πολύ υψηλών κτηρίων κλπ.
To Tekto Flex House System είναι ένας συνδυασμός σύμμικτης κατασκευής που αποτελείται από έναν μανδύα μιας χρήσης που χρησιμοποιείται ως “παραμένων ξηλότυπος” για την κατασκευή των περιμετρικών και εσωτερικών διαχωριστικών τοίχων, και χύτευση με ελαφρύ θερμομονωτικό κονίαμα μέσω μιας καινοτόμου συναρμολογούμενης διαδικασίας.
Πρόσφατα έργα
Ολοκληρωμένες & αποτελεσματικές λύσεις με προϊόντα αιχμής στα δυσκολότερα τεχνικά προβλήματα μόνωσης
Η φιλοσοφία μας είναι να προσφέρουμε ολοκληρωμένες και αποτελεσματικές λύσεις στα δυσκολότερα τεχνικά προβλήματα μόνωσης σε ταράτσες, τοίχους, υπόγεια, βεράντες, σκεπές, πισίνες, δεξαμενές κλπ.
Βασική μας στόχευση είναι η βέλτιστη ποιότητα και η αξιοπιστία των λύσεων που προσφέρουμε για εφαρμογές σύγχρονης δόμησης, ανακαίνισης, προληπτικής προστασίας και βελτίωσης των δομικών κατασκευών.
Η εταιρία μας παράγει και εφαρμόζει πρωτοποριακά συστήματα μόνωσης και είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το Ευρωπαϊκό πρότυπο  EN ISO 9001:2015 από τον φορέα πιστοποίησης DQS.  
Νέα

Επικοινωνήστε μαζί μας